Gå til forsiden

Social omsorg og aflastning for pårørende til seniorer

Med en aftale om faste besøg hos din mor eller far, sikrer du en kontinuerlig og tryghedsskabende social kontakt, som især er vigtig for ældre med en demens diagnose og enlige med fysiske begrænsninger. Selvom man får hjælp af kommunen til nogle praktiske ting i hverdagen, er kommunens tilbud sjældent nok til at udfylde den ældres behov for social kontakt og nærvær.


Her kommer jeg ind i billedet. Den tid, jeg tilbringer sammen med den ældre, er dedikeret til socialt nærvær. Selvom jeg hjælper med at tage opvasken, skifte sengetøjet eller giver en hånd med noget andet praktisk, er jeg der primært for den sociale kontakt.

Besøgsven i Faxe Kommune

Jeg bor selv i Rønnede og kører naturligvis til kunder i hele Faxe Kommune. Så hvis du bor i Faxe Ladeplads, Rønnede, Haslev eller et andet sted i kommunen, kan du få besøg af mig.


Uanset hvor du bor, som pårørende, kan jeg hjælpe med at være din forlængede arm og sociale kontakt til en forælder, der bor i privat bolig eller på et af kommunens plejehjem: Plejehjemmet Grøndalshusene, Plejehjemmet Frederiksgade, Plejehjemmet Dalby, Plejehjemmet Tycho Brahes Vej, Plejehjemmet Lindevej, Plejehjemmene Søndervang, Hylleholt og Solhaven m.fl.