Gå til forsiden

Social omsorg og aflastning for pårørende til seniorer

Med en aftale om faste besøg hos din mor eller far, sikrer du en kontinuerlig og tryghedsskabende social kontakt, som især er vigtig for ældre med en demens diagnose og enlige med fysiske begrænsninger. Selvom man får hjælp af kommunen til nogle praktiske ting i hverdagen, er kommunens tilbud sjældent nok til at udfylde den ældres behov for social kontakt og nærvær.


Her kommer jeg ind i billedet. Den tid, jeg tilbringer sammen med den ældre, er dedikeret til socialt nærvær. Selvom jeg hjælper med at tage opvasken, skifte sengetøjet eller giver en hånd med noget andet praktisk, er jeg der primært for den sociale kontakt.

Besøgsven i Ringsted Kommune

Jeg bor selv syd for København og kører til kunder i hele Ringsted Kommune. Så hvis du bor i Ringsted, Benløse eller et andet sted i kommunen, kan du få besøg af mig.


Uanset hvor du bor, som pårørende, kan jeg hjælpe med at være din forlængede arm og sociale kontakt til en forælder, der bor i privat bolig eller på et af kommunens plejecentre, f.eks. Plejecenter Solbakken, Plejecenter Ortved, Plejehjemmet Knud Lavard Centret - eller et andet sted i Ringsted Kommune.