Er du vores nye kollega?


Vi søger med lys og lygte efter søde og venlige personer i hele Danmark, som kunne tænke sig at blive professionel Besøgsven for seniorer i eget lokalområde.


Allerød Senior Service


Allerød Senior Service udvider uden for Nordsjælland, vores oprindelige lokalområde. Vi tilbyder vores service i det meste af landet og søger derfor egnede kollegaer til at servicere kunder rundt omkring i Danmark. Du får en fast timeløn med mulighed for bonus.


Jobbet bør enten være en lønnet fritidsaktivitet, som du påtager dig, eller et supplement til anden indkomst – i hvert fald i starten. Du begynder uden kunder, da vi først skal være i stand til at tilbyde en Besøgsven i dit lokalområde, før vi laver aftaler med de lokale kunder.


Det kan tage en rum tid at opbygge et kundegrundlag i lokalområdet, men vi hjælper dig ved at udvide vores online markedsføring til dit lokale område og sender henvendelserne til dig. Det er så op til dig at kontakte og konvertere de henvendelser, vi bl.a. får fra hjemmesiden, til nye kundeaftaler. Du får også brochurer, som du kan give ud til lokale.


Selcom jobbet som Besøgsven i det daglige er hyggeligt og afslappet, forventer vi, at du er engageret og pligtopfyldende, så de ældre får mest muligt ud af dine besøg og de pårørende føler, at de får noget for pengene, hvis det er dem der betaler. Dialogen med de pårørende er også vigtig for at fastholde kunderelationen.

 

Du har et stort ansvar for dine egne kunder og du skal selv aflyse og ændre aftaler, hvis du bliver syg eller noget andet kommer i vejen. Ferie planlægger du selv ved at aftale det med kunderne. Når du holder fri, får de ikke besøg af en Besøgsven, for vi bruger ikke afløsere.


Det vil være helt fint hvis, du har et andet deltidsjob ved siden af, da du som Besøgsven starter uden indkomst, indtil der begynder at komme kunder i dit område. Til gengæld får du selv fuld bestemmelser over hvilke ugedage og tider, du aftaler med kunderne, og hvornår du vil holde fri.


Mange af vores kunder har demens-diagnoser eller andre tegn på alderdom, der gør at kommunikationen med dem helt afhænger af din sproglige forståelse og kulturelle indsigt. Din alder, køn og etnicitet er ikke så afgørende, men din sproglige og kulturelle forståelse er afgørende for succes i jobbet. Det samme er dit humør, din tålmodighed og din personlighed. Det betyder også meget for de ældre, at man overholder aftalerne og at de kender den Besøgsven, som kommer hos dem. Så du skal, for de ældres skyld, være mødestabil.

 

Der er ingen uddannelsesmæssige krav eller krav om erfaring, som sådan, for at blive Besøgsven. Erfaring med at arbejde med ældre vil dog altid være en fordel.  Vi vurderer primært på din indstilling og personlighed – og om du har mod på jobbet med den lidt usikre indtjening, som der starter med at være.


Er du et udadvendt og hjerteligt menneske, er de første forudsætninger allerede opfyldt. Vi glæder os til at høre fra dig og byde dig velkommen som vores 'repræsentant' i dit lokalområde.


Din henvendelse


Alle henvendelser behandles fortroligt og vil blive besvaret. Vi vil indledningsvis oplyse om vi p.t. mangler en Besøgsven i det område, du ønsker at arbejde i og hvilken timeløn, vi kan tilbyde og om ansættelsesforholdet i almindelighed.


Før en evt. ansættelse skal du være i stand til at forevise en ren straffeattest.


Yderligere information


Udfyld kontaktformularen og angiv hvilke kommuner i landet, du kunne tænke dig at arbejde i. Tag gerne dine nabokommuner med, hvis dine transportmuligheder tillader det. Det øger dine chancer for at få flere kunder.

 
 
 
 
 
Kvinde
Mand