Gå til forsiden

Hvad koster det?

Prisen er kr. 339 i timen inkl. moms fra jeg starter et besøg hos den ældre, til jeg kører igen. Transporten dækker jeg selv, bortset fra et lille tillæg til de kunder, der bor langt væk. Hvis der skal gøres rent, kommer der et tillæg på kr. 15 til materialer oven i prisen. Regningen for rengøring kan trækkes fra i skat. Læs mere om reglerne for skattefradrag her. Se alle priser her.

 

Du får en månedlig faktura, hvor alle mine besøg er specificeret på datoer. Fakturaerne kan betales med bankoverførsel eller MobilePay.

Vilkår

Mit job som besøgsven er min eneste beskæftigelse og derfor er jeg nødt til at tage betaling for den tid, jeg lægger i arbejdet. Jeg tager ikke betaling for transporttiden. Du betaler kun for den reelle tid, jeg er på besøg. Hvis jeg er nødt til at aflyse et besøg, kommer det ikke på fakturaen. Det samme gælder hvis jeg skal holde ferie eller hvis jeg bliver syg. Ingen besøg = ingen betaling. Hvis du ikke er hjemme når jeg kommer, eller aflyser lige inden besøget, skriver jeg 1 time på fakturaen for et forgæves besøg.

 

Jeg har samlet forretningsvilkårene, som samarbejdet foregår på, i et dokument, som du kan downloade her. Mit virke som besøgsven foregår igennem min virksomhed Elley Senior Service ApS, CVR nr. 38193368. (Firmaet hed tidligere Allerød Senior Service ApS). Jeg er indehaver, direktør og eneste ansatte i selskabet.

Kortspil
Havearbejde

Oversigt over priser

Besøgsven eller rengøring. Timepris inkl. moms: kr. 339,00

Havearbejde (gl. kunder). Timepris inkl. moms: kr. 349,00

Materialetillæg pr. rengøringsbesøg inkl. moms: kr. 15,00

Transporttillæg: (gælder kun kunder i Nordsjælland)

Besøgsadresser nord for København t.o.m. Hillerød: kr. 25,00

Besøgsadresser længere væk end Hillerød: kr. 40,00

Servicefradrag

Hvis du får gjort rent eller får hjælp til haven, kan du trække timeprisen på din faktura fra i skat. Hver person har i 2024 et årligt servicefradrag på kr. 11.900. (I 2023 var fradraget pr. person kr. 6.600).

Som udgangspunkt er der ikke skattefradrag for de sociale besøg, der faktureres som 'Besøgsven'. Læs mere om reglerne om skattefradrag her.