Gå til forsiden

Hvad koster det?

Prisen er kr. 329 i timen inkl. moms fra jeg starter et besøg hos den ældre, til jeg kører igen. Transporten dækker jeg selv. Derfor er der grænser for hvor langt jeg vil køre. Hvis der skal gøres rent, kommer der et tillæg på kr. 10 til materialer oven i prisen. Regningen for rengøring kan trækkes fra i skat. Læs mere om reglerne for skattefradrag her. Se alle priser her.

 

Du får en månedlig faktura, hvor alle mine besøg er specificeret på datoer. Fakturaerne kan betales med bankoverførsel eller MobilePay.

Vilkår

Mit job som besøgsven er min eneste beskæftigelse og derfor er jeg nødt til at tage betaling for den tid, jeg lægger i arbejdet. Jeg tager ikke betaling for transporttiden. Du betaler kun for den reelle tid, jeg er på besøg. Hvis jeg er nødt til at aflyse et besøg, kommer det ikke på fakturaen. Det samme gælder hvis jeg skal holde ferie eller hvis jeg bliver syg. Ingen besøg = ingen betaling. Hvis du ikke er hjemme når jeg kommer, eller aflyser lige inden besøget, skriver jeg 1 time på fakturaen for et forgæves besøg.

 

Jeg har samlet forretningsvilkårene, som samarbejdet foregår på, i et dokument, som du kan downloade her. Mit virke som besøgsven foregår igennem min virksomhed Elley Senior Service ApS, CVR nr. 38193368. (Firmaet hed tidligere Allerød Senior Service ApS). Jeg er indehaver, direktør og eneste ansatte i selskabet.

Kortspil
Havearbejde

Oversigt over priser

Gældende indtil 31.12.2023:

Timepris inkl. moms: kr. 329,00

Timepris for havearbejde (gl. kunder) inkl. moms: kr. 349,00

Materialetillæg pr. rengøringsbesøg inkl. moms: kr. 10,00

Transporttillæg: p.t. ingen

Gældende fra og med 01.01.2024:

Timepris inkl. moms: kr. 339,00

Timepris for havearbejde (gl. kunder) inkl. moms: kr. 349,00

Materialetillæg pr. rengøringsbesøg inkl. moms: kr. 15,00

Transporttillæg: (gælder først fra nytår) - fakturerers pr. besøg

Besøgsadresser nord for København t.o.m. Hillerød: kr. 25,00

Besøgsadresser længere væk end Hillerød: kr. 40,00